Modellisaate toimik: lapseliku olekuga Liise oskab end kehtestada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja osaleja Liise
Saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja osaleja Liise Foto: Oliver Moosus

Loe, kes on Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja võistleja Liise!

Nimi: Liise

Vanus: 16

Tähemärk: Jäär

Pikkus: 178 cm

Kaal: 56 kg

Silmade värv: pruun

Juuksevärv: pruun

Liise on pärit Pärnust suurest perest, kus ta on maast-madalast pidanud end õdede-vendade hulgas kehtestama. Ka modellimajas paistab see kasuks tulevat, sest kus teised eksivad, tunneb Liise end nagu kala vees. 

Tundub, et konkurendid ei võta pigem halli hiirekest kui tippmodelli meenutavat Liiset tõsiselt, aga tüdrukul on varuks üllatusi, mis jahmatavad nii teda ennast, kaasvõistlejaid kui ka kohtunikke.

Teistele võistlejatele teeb nalja ja vahel ka meelehärmi Liise lapselik olek ja kommentaarid, mille puhul on raske hoomata, kas see on teeseldud ignorantsus konkurentide valvsuse kaotamiseks või siiras teadmatus.

Liise sportlike hobide nimekirja kuulub aerutamine ja veega näibki tütarlaps olevat sinasõber. Ent modellisaade on tulvil üllatusi ning suurimast sõbrast võib ühtäkki saada verivaenlane. See kehtib nii lainete kui ka sõbrannade kohta, reetlikuks osutuvad ühel hetkel mõlemad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles