Modellisaate toimik: Brad Pitti välimusega Kevin unistab filmistaariks saamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja osaleja Kevin
Saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja osaleja Kevin Foto: Oliver Moosus

Loe, kes on Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja võistleja Kevin!

Nimi: Kevin

Vanus: 18

Tähemärk: Skorpion

Pikkus: 187 cm

Kaal: 75 kg

Silmade värv: rohekas

Juuksevärv: pruun

Tallinna lähedalt tulnud spordipoiss Kevinit võrdlevad saates osalevad neiud Brad Pittiga – kaks hurmurit on lihtsalt silmatorkavalt sarnased. 

Kevin unistab, et temast saab ühel päeval filmistaar, aga ehk saab modellindus selle eesmärgini jõudmisele kuidagi kaasa aidata? Kevin on kahevahel, kumba tööd ta rohkem ihaldab. Ambitsiooni kiirgab tema silmist kaugele. 

Kevini hea välimus on vaieldamatu fakt, aga naistele meeldib ka ausus ja siirus ning paraku tundub vahel, et Kevin lollitab liiga palju. Siiski õnnestub Kevinil fotosessioonide vaheajal võita ka ühe neiu süda. Paraku on sel armulool määratud lõppeda suure draamaga.

Kohtunikud kahtlevad vahel, kas Kevin üldse võtab modellitööd tõsiselt. 

Võitma on Kevin harjunud – tema kodust leiab terve vitriinitäie autasusid erinevatelt spordivõistlustelt, suurimad lemmikud on võitluskunstid ning jalgpall. Kevini iidol on vutitäht Cristiano Ronaldo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles