Modellisaate toimik: Gerilile meeldivad kallid autod, edukad inimesed ja luksuslik eluviis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja osaleja Gerili
Saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja osaleja Gerili Foto: Oliver Moosus

Loe, kes on Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja võistleja Gerili!

Nimi: Gerili

Vanus: 18

Tähemärk: Skorpion

Pikkus: 174 cm

Kaal: 50 kg

Silmade värv: sinakashall

Juuksevärv: helepruun

Gerili on nõtke ja pikajalgne neiu, kes elab Karksi-Nuias. Oma elukohta ta jälestab ja ei häbene seda ka välja öelda. Seal elavat kiuslikud inimesed. Varem elas Gerili teises linnas ning elukohavahetus mõjus talle rängalt. 

Gerili hobideks on fotograafia, ta armastab kirjutada ja luuletada ja peab end kunstiinimeseks. Ta on aktivist, seiklushimuline, näitleb, kui võimalik.

Gerili ei looda ta midagi muud nii palavalt kui modellisaate abil saada jalg selle ihaldusväärse ja glamuurse maailma ukse vahele.

Gerilile meeldivad kallid autod, edukad inimesed ja luksuslik eluviis. Üks sellise eluviisi esindajaid on Gerili sõnul Anu Saagim, kelle isiksus talle meeldib ja usub, et bravuuritarilt oleks nii mõndagi õppida.

Ka modellimajas käitub Gerili nii, nagu tema arvates võiks käituda üks õige bravuuritar. Gerili teab, et võiduks ei piisa vaid ilust, vaid tuleb õõnestada ka konkurentide jalgealust. Ent saade näeb ka Gerili pisaraid... 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles