Modellisaate toimik: saate vanim osaleja on kirju minevikuga Hendrik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja osaleja Hendrik
Saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja osaleja Hendrik Foto: Oliver Moosus

Loe, kes on Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» kolmanda hooaja võistleja Hendrik!

Nimi: Hendrik

Vanus: 24

Tähemärk: Veevalaja

Pikkus: 186 cm

Kaal: 73 kg

Silmade värv: hallikassinine

Juuksevärv: pruun

Saaremaalt pärit Hendrik on selle hooaja modellikandidaatidest vanim ja elukogenuim. Tema küpsus väljendub väljapeetud liigutustes ja läbimõeldud, vahel veidi filosoofiale kalduvas jutus, mis nooremates konkurentides aeg-ajalt ka segadust tekitab. 

Neiud peavad Hendrikut vägagi kütkestavaks ning nii mõnigi kipub tema ees kenitledes oma suurt eesmärki silmist kaotama. 

Hendriku minevik on olnud väga kirju. Näiteks on noormees olnud lapsehoidja Inglismaal, kus ta tegi ka vähesel määral modellitööd. 

Samuti on Hendrik tegelenud filmide valmistamisega. Hiljuti viibis ta Aafrikas, kust valmisid üheksa lühifilmi. Aeg-ajalt on Hendrik teinud vabatahtliku tööd. 

Suhete koha pealt on noormees maininud, et tema süda on olnud korduvalt murtud, kuid on ikka kõik andeks andnud. Minevikku meenutades pihtis ta, et on end kord ka täielikult kaotanud ja halvale teele sattunud, kuid seejärel leidnud usu Jumalasse ning see on aidanud teda õigele rajale tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles