Justin Bieberi isa viskas koera rõdult alla?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Bieber ja Justin Bieber
Jeremy Bieber ja Justin Bieber Foto: Instagram

Kõmusait TMZ kirjutab, et Justin Bieberi isa Jeremy viskas väidetavalt vihahoos teise korruse rõdult koera alla.

Justin ja Jeremy ostsid Ameerika bulldogi Karma aasta tagasi jõulude ajal, kuid alates veebruarist on loomake koertetreener Trevor Dvernichuki hoole all, kirjutab TMZ. Koer pidi dresseerija juures olema paar nädalat, kuid Bieberid pole senimaani looma vastu huvi tundnud.

Dvernichuki sõnul elas koer Jeremy Kanada kodus, kuid vajas õpetamist. Ta hammustas Justini väikest venda Jaxsonit, mis tegi Jeremy maruvihaseks. Jeremy olevat koera seetõttu rõdult alla lumehunnikusse visanud ja öelnud Dvernichukile, et võtku ta koer endale ja ärgu enne tagasi toogu, kuni loom on täielikult sotsialiseeritud.

Nädalavahetusel avalikustas Dvernichuk, et Karma on siiani tema juures ja Bieberid ei võta enam isegi telefonikõnesid vastu. 

Jeremy on Dvernichuki peale vihane ja ütleb, et mees hoopis varastas tema koera. Bieber lubas asja politseisse kaevata.

Dvernichuk konsulteerib oma advokaatidega ja uurib, kas tal on võimalik saamata töötasu ja looma hoolduskulud sisse nõuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles