«Päev, mis muutis mu elu» algas Merikese kohutava looga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Päev, mis muutis mu elu» algab Merikese kohutava looga
«Päev, mis muutis mu elu» algab Merikese kohutava looga Foto: TV3

Alates tänasest on TV3 eetris uus saatesari «Päev, mis muutis mu elu», mis jutustab Eestimaa inimeste elu uskumatult kurbadest või ootamatult helgetest keerdkäikudest.

Pooletunniste saadete keskmes on üks lugu sündmusest, mis muutis kõik. See võib olla hetk, mil saatus tegi äkilise pöörde ja elu, millega oldi harjunud, polnud enam võimalik, sest juhtus midagi enneolematut, mis pani kõigele täiesti uue pilguga vaatama.

Sarja avas saade, milles saab sõna Merike, kes rääkis esimest korda avalikult inimröövist, mis ühendas teda ning paljusid teisi sama kohutavat saatust elama sunnitud tüdrukuid. Nimelt saadeti Merike 2001. aasta lõpus vägivaldselt Norrasse oma keha müüma, tema kolmeaastane poeg võeti aga pantvangiks. Merikest müüdi korduvalt kupeldajalt kupeldajale ning ainus, mis hoidis teda endalt elu võtmast, oli kusagil Eestis emata elav pisipoeg.

Nüüd on inimröövist möödas 13 aastat, Merike on veetnud oma õitsvad aastad keha müües nii Norras kui ka Hispaanias, vanemaks saades end kupeldajatelt vabaks ostnud ning välismaal uut elu alustanud.

Oma pojaga pole ta sellest kummitama jäänud päevast alates kohtunud, sest poja väljaostmiseks polnud tal nõutud summat ning nüüd on juba hilja. Poisist on sirgunud noormees, kes ei tunnegi oma päris ema. 

Merike oli just selles sarjas valmis kõigest kaamerate ees rääkima.

«Päev, mis muutis mu elu» on TV3s esmaspäeviti kell 20.00. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles