GAG esitleb: «The Led Zeppelin Session» 22. detsembril Nordea kontserdimajas

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Led Zeppelin
Led Zeppelin Foto: SCANPIX

Gustav Adolfi Gümnaasium on taas koos partneritega korraldamas suurejoonelist rokiklassika kontserti Nordea kontserdimajas. Kaasatud on Gustav Adolfi Gümnaasiumi õpilased, vilistlased ja poistekoor.

Foto: GAG

22. detsembril avaneb kõigil muusikasõpradel ainukordne võimalus saada osa ühe maailma legendaarseima bändi Led Zeppelini muusika kontserdist. Vahetult enne jõule toimuv suurejooneline lavashow toob Eesti publiku ette kümned surematud hitid nagu «The Ocean», «Since I’ve been Loving You», «Kashmir», «Stairway to Heaven» ja paljud-paljud teised. Hoidke end kursis «The Led Zeppelin Session» ettevalmistustega Facebookis.

Foto: GAG

Led Zeppelinile teevad kummarduse Lea Dali Lion, Robert Linna, Mikk Tammepõld, Marie Vaigla ja Indrek Patte.

Lisaks üle-Eestilise solistide konkursi kaudu valituks osutunud eesti kooliõpilased ning teised armastatud eesti artistid, keda saadab Gustav Adolfi Gümnaasiumi Direktori bänd. GAGi Direktori bänd on muusikalegendide tribüütkontserte andnud varemgi, näiteks 2010. aastal äärmiselt positiivse tagasiside osaks saanud Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E.

The Led Zeppelin Sessioni kõige suurejoonelisematesse numbritesse on kaasatud ka GAGi poistekoor ning üle-eestiline noorte keelpilliansambel, mida juhib Marianne Leibur 12b klassist. Oodata on nii intiimsema õhkkonnaga etteasteid kui ka tõelist tulevärki ja energiast pakatavat Robert Planti väärilist esinemist.

Foto: GAG

Erinevalt paljudest teistest kaasaegsetest megaartistidest käis Led Zeppelini aktiivsel tegutsemisperioodil bändi liikmetega kaasas teatav müstika ja salapära, nad suhtlesid meediaga vähe ning rääkisid endast peamiselt vaid oma kontsertidel. Üllatusena pakubki The Led Zeppelin Session kontserdi esimeses pooles muuhulgas võimalust heita pilgu rokigigantide prooviruumi, kujutamaks ette, kuidas täpselt mitmed muusikaajalukku jäänud teosed sündisid. Kontserdi teises pooles kaovad aga kõik piirid ja jääb vaid üle kujutleda, kuidas võis välja näha kunagise Zeppelini võimas live.

Enne suuri pühi ja aastavahetusmelu on täpselt sobiv aeg võtta kaasa sõbrad ja pere ning nautida nostalgiat ja lõõmavat rokki täis muusikaõhtut, mille uskumatult autentsed numbrid tekitavad tunde, nagu viibiksid Led Zeppelini kontserdil.

Foto: GAG

Jõuluajal ei puudu ürituselt ka heategevuslik pool. The Led Zeppelin Session ettevalmistuste perioodil külastatakse Direktori bändiga paari Eesti väikest muusikakooli, kus lastele tutvustatakse kontserdil esitusele tulevat Led Zeppelini loomingut ning viiakse iga pilligrupiga läbi ka eksklusiivne ja iseseisev töötuba. Külastatud muusikakoolide õpilased saavad kontserdile tulla tasuta.

The Led Zeppelin Session toimub 22. detsembril 2014 kell 19 Nordea Kontserdimajas Tallinnas.

Piletiinfo: Piletilevi  ja Ticketpro SIIT!

Vaata videot 2010. aastal äärmiselt positiivse tagasiside osaks saanud Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E.`ist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles