Elu24 video! Suur Papa: meedia on alati teinud, mida nad tahavad, mina teen ka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suure Papa nime all tegutsev Uku Arop on üks peaosatäitjatest 5. detsembril esilinastuvas filmis «Nullpunkt». Reedel, 28. novembril andis räppar Solarise keskuses eksklusiivse minikontserti.

Oma rolli sai Arop peale laulu «Astu Nagu Gängster» välja tulemist, kui ta tutvus filmi režissööriga, kes ta castingule kutsus. Varem polnud muusik näitlemisega tegelenud, aga peale oma prooviesinemist sai ta aplausi saatel filmi rolli.

Seda, et meedia või inimesed tema rolli halva eeskuju näitamiseks peaksid, Arop ei karda. «Meedia on alati teinud, mida nad tahavad, mina teen ka,» lausub ta.

Pühapäeva öösel vastu esmaspäeva ilmub internetis Aropil 25 looga allalaetav album «Näita Mulle Kuningat». Lugusid leidub nii minevikust, kuid on lisatud ka värsket loomingut.

Päriselus saavad filmiekraanil vaenlasi mängivad Märt Pius ja Suur Papa hästi läbi - tänava peal tervitakse ja tehakse nalja. 

Jõuludeks soovib muusik saada fännidelt mõnda head jõuluküpsetist.

Sel aastal saab Suurt Papat viimast korda kuulda 25. detsembril Võrus, kuna teised pakkumised on räppar hetkel tagasi lükanud.

«Näita Mulle Kuningat» mixtape, mille Arop annab välja oma uue plaadifirma Grammilinn alt, on alates esmaspäevast allalaetav siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles