Lotovõitja elu: enesetapukatsed ja kokaiin

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2003. aastal ei uskunud üliõnnelik Callie, et temast saab narkomaan, kellelt tema lapsed ära võetakse.
2003. aastal ei uskunud üliõnnelik Callie, et temast saab narkomaan, kellelt tema lapsed ära võetakse. Foto: SCANPIX

«Tunnen end õnnelikumana kui ei kunagi varem,» ütles ajakirjale Closer 22-aastane Callie Rogers, kelle pangakontol on alles vaid murdosa seitse aastat tagasi Briti Lotoga võidetud 1,9 miljonist naelast (2,7 miljonist eurost).

2003. aastal oli lahutatud vanematega perest pärit Callie 16-aastane, kooli pooleli jätnud, sotsiaaltöötajate järelevalve all ja töötas osalise tööajaga müüjana ühes Cumbria krahvkonna kaupluses, kui ta võitis Briti Lotoga 1,9 mijonit naela ehk 2,3 mijonit eurot (tollase kursi järgi).

Raha aga ei toonud mässumeelsele teismelisele õnne. Temast sai korduvalt vahistatud kokainist, kes kulutas meelemürgile 250 000 naela, käis kaks korda rinnasuurenduslõikustel, ostis endale kalli auto ja hinnaliste kaubamärkidega rõivaid ning endale ja oma perekonnale kokku neli korterit.

Naise rajusse miljonäriellu mahtus ka elukaaslase petmine, lahkuminek ning oma kahe lapse- viieaastase poja ja kolmeaastase tütre hooldusõiguse kaotus ebakindla vaimse seisundi tõttu. Naine põdes masendust ja üritas kolm korda endalt elu võtta.

Nüüdseks on tema pangakontole jäänud viimased sada tuhat naela.

«Alles mõned kuud tagasi tarbisin liiga palju narkootikume ja vihkasin ise-ennast, » kirjeldas Callie oma seisundit. Nüüdseks on tema meeleolu tunduvalt paranenud ja enesehävituslikule eluviisile pidurid peale tõmmatud.

«Olen lõpuks muutunud selliseks naiseks, nagu ma tahan olla. Ja seda alles siis, kui olen peaaegu kogu oma varanduse läbi löönud,» rääkis Callie.«Tahan jalad alla saada ja elada nii, et lapsed oleksid minu üle uhked,» lisas naine, kes üritab lõpuks kooli lõpetada ja sotsiaalalal tööd leida.

«Otustades kõige selle põhjal, mis ma olen läbi elanud, loodan, et minust saab päris hea nõustaja,» ütles naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles