«Kättemaksu» uus hooaeg esilinastub 1. detsembril eksklusiivselt Fox Life kanalil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Menuseriaal «Kättemaks» (Revenge)
Menuseriaal «Kättemaks» (Revenge) Foto: promo

Menuseriaali „Kättemaks“ (Revenge) uus, neljas hooaeg jõuab Eesti publikuni juba esmaspäeval, 1.detsembril kell 20.00 eksklusiivsena ainult Fox Life kanalil.

FOX International Channels Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul toimus uue hooaja maailma esilinastus 28. septembril, kuid Eestis näeb uut hooaega esmakordselt 1. detsembril ning esialgu vaid Fox Life kanalil, kel on sarjale esmaõigus. Teised kanalid võivad uut hooaega näidata kõige varasemalt kuue kuu pärast.

Foto: promo

Väidetavalt on neljas hooaeg sarja seni parim ning kogu sarja sündmuste kulgu oluliselt muutev – nimelt ilmub neljandas hooajas välja Amanda Clarke’i isa David Clarke.

«Kaardilaud lüüakse segi rohkem kui kord ning vaatajat hoitakse piisavalt teadmatuses. Pinge kasvab tõesti iga uue osaga. «Kättemaksu» 4. hooajas selgub, et me teame siiski liiga vähe sellest, mis tegelikult on käivitanud sündmuste ahela, mida seriaali fännidel on olnud võimalik jälgida juba kolm hooaega. Jätkuvalt on õhus küsimus, kes on peamine niiditõmbaja,» tutvustas seriaali stsenarist Sunil Nayar uut hooaega.

Foto: promo

Sarja naispeaosades säravad jätkuvalt Emily VanCamp (Amanda Clarke /Emily Thorne’i rollis) ja Madeleine Stowe (Victoria Graysoni rollis). Meestest on ekraanil paljude televaatajate südamed võitnud Nick Wechsler (Jack Porter) ja Josh Bowman (Daniel Grayson), lisaks muutub varasemast olulisemaks James Tupperi kehastatav roll (David Clarke). 

Foto: promo

«Kättemaksu» uued osad on eetris igal esmaspäeval kell 20.00 Fox Life telekanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles