GALERII! Maailmanimega plaadikeerutajad hullutasid Factorys rahvast

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Novembrikuu keskpaigas panid maailma kuulsaimate ööklubide plaadipultide taga tuntuks saanud staarnimed DJ-d Andy Moor, Ruben de Ronde ja duo Cosmic Gate Tallinna ööklubis Factory arvukad tantsuhuvilised väänlema elektroonilise tantsumuusika pöörastes rütmides.

Foto: MediaMarketing

Teist korda pakkusid siinmail lõõgastavat peonaudingut planeedi number 1 DJ Armin van Buureni plaadifirma Armada Music kvaliteetartistid ja Armada Night klubikonstseptsioon. Sügise kuumimale peole lisas kaalu seegi, et tegu oli kontserdikorraldaja EDM Estonia teise sünnipäevapeoga.

Foto: MediaMarketing

Line-up`i täitnud Ameerikas resideeruv sakslaste duo Cosmic Gate, inglaste Grammyga pärjatud Andy Moor ja Armin van Buureni parem käsi Ruben de Ronde Hollandist näitasid ennast plaadimasinate taga tavaliste T-särkides meestena, kellele on hetkel oluline, et pidutsejad saaksid õhtust võtta kõik.

Foto: MediaMarketing

Nende käima tõmmatud sünnipäevapeol lahustusid sajad klubimuusika austajad kuumas ööklubi melus selle osakesteks, uhtudes endalt muusikavooga maha töönädala stressi.

Foto: MediaMarketing

Armada Night tõi lisaks maailmanimedele puldi taha ka Eestist muusikalainele kerkinud DJ-d Tarmo Tammeli ja Kaimo K.

Foto: MediaMarketing

«Tahaksime tänada kõiki abilisi, partnereid ja fänne. Tegemist oli väga emotsionaalse õhtuga, show oli vapustav ja publik ülemeelik. Artistid olid meeldivalt üllatunud, et Eestis nii palju aktiivseid klubimuusika austajaid leidub. Sündmust võib lugeda igati kordaläinuks ja järgmisel aastal jätkame uue hooga!» ütles EDM esindaja Tarmo Tammel.

Foto: MediaMarketing

Pildid sündmuskohalt näitavad, et EDM-i poolt kohale kutsutud staar-DJ-d ja Factory valgusmängus ööklubiõhustik viib tantsupõrandale iga lävepaku ületanu.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles