Elu24 video! Mida ütleb Triin Tulev neile, kes tema kohta «paljastusi» kirjutavad?

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 26. novembril esitles lähisuhtevägivalla all kannatanud Triin Tulev oma valustatest kogemusest rääkivat Raamatut «Elus».

Seltskonnastaar Triin Tulev rääkis raamatuesitlusel Elu24le, et kirjutas raamatut «Elus» ilmselt kokku pool aastat. Vahepeal jäätis ta kirjutamise pooleli, sest iga peatüki kirjutamine oli taas kogemuse läbi elamine.

Foto: Erlend Štaub

«See on hästi vabastav tunne,» sõnas Tulev, et sai koorma õlgadelt.

Neile naistele, kes peaksid kunagi sattuma sarnasesse olukorda, soovitab Triin oma lähedaste eest juhtunut mitte varjata. Tema aga seda tegi. «Usun, et oleksin kiiremini saanud sellest olukorrast välja, kui ma ei oleks seda varjanud,» lisas esitlusel säranud Tulev.

Foto: Erlend Štaub

Käimas on ka kohtukeiss, mille lahend selgub 8. detsembril. Sellest täpsemalt kaunitar rääkida ei saa, aga paljastas siiski, kuidas suhtub sellesse, et Rasmus Vesiloo kaitsja väitis, et peksmine toimus unes.

Foto: Erlend Štaub

Mida aga vastab Tulev selle kohta, et temast halba kirjutatakse ja paljud tema siirusesse ei usu?

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles