Elektrooniline eneserahuldus: Electrobation andis välja EP

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Electrobation
Electrobation Foto: Evert Palmets

Tallinna seksikaim elektropunkansambel Electrobation tulistab pea poolteist aastat pärast viimast albumit taas välja järjekordse kuuma EP «Johnathan the Drama Boy». Kuus värsket lugu, kus juba tuttavalt segatud žanrid, nagu hip-hop, popp ja elektro kõlavad jõulisemalt kui eales varem. 

Electrobation - Johnathan from Electrobation on Vimeo.

EP esimene singel «Johnathan» on mõjutatud klubilikust muusikast, aga samas värvitud bändile omase pungitooniga. Selle kõrval «Someone to Brag About» on ilusa popi-noodiga seksikate vokaalidega pehmem lugu. Iga laul kaldub eri mõjutuse poole, aga komplektina on ikkagi hinges äratuntavalt Electrobation.

«Just selleni oleme tahtnud jõuda juba sellest ajast, kui meist sai bänd. Või tegelikult oleme selle nimel tööd teinud juba enne seda, kui bänd formeeriti – kui Electrobation oli alles õlle kõrvale elavas vestluses heietatud mõte. Aega see võttis, aga mul on tunne, et hakkama saime. Meie eesmärk on alati olnud tantsuline ja elektrooniline punk, kuidas iganes seda nimetada, ja selle EP'ga oleme jõudnud sellele lähemale kui iial varem,» tunnistab vokalist Ian. 

Foto: David Campbell

«Iga kontserti ja iga uue plaadiga hämmastab mind kõige enam see, et jätkuvalt on iga kord veel lõbusam seda protsessi läbi teha. Ma väga loodan, et see positiivne energia on kuulda ja näha nii helis kui ka elavas esituses laval,» lisab sündimängija ja kitarrist Margus. 

«Nägin selle bändi laivi esimest korda Von Krahli baaris. Moššisin nii hullult, et kaotasin telefoni taskust (esimest ja loodetavasti ka viimast korda elus). See oli saatuse poolt saadetud märk: hakkasin selles bändis aasta hiljem kitarri mängima. Seega, minu jaoks oleme me hingestatud mungad kuskil elektropungi meeletutes ridades. Nii olgu,» jagab oma kogemust värske kitarrist Leo.

Electrobation tähistab oma uue EP ilmumist reedel 28. novembril Red Emperor Bar and Hostel klubi laval koos erikülalise Sounds of Septemberiga.

«Johnathan the Drama Boy» on allalaetav bändi Bandcampi lehel:  https://electrobation.bandcamp.com/album/johnathan-the-drama-boy

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles