Galerii! Vägivalla all kannatanud Triin Tulev esitles oma valusatest läbielamistest rääkivat raamatut «Elus»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 25. novembril, mil on rahvusvaheline naistevastase vägivalla vastu võitlemise päev, ilmus seltskonnastaari Triin Tulevi valus ning tõsine raamat „ELUS“.

Kuigi raamatus jäi nii mõndagi ütlemata, kinnitab Tulev, et kõige olulisema, oma valu, sai ta siiski kirja panna. "Valust tuleb lahti lasta, muidu ei saa elus edasi minna," kommenteeris kaunitar.

Foto: Erlend Štaub

"Ma lihtsalt pidin selle enda seest välja kirjutama. See raamat tõi mind tagasi ellu, sealt ka pealkiri," lisas Triin Tulev.

Foto: Erlend Štaub

Kolmapäeva õhtul esitles Triin huvilistele oma läbielamistest rääkivat raamatut Rahva Raamatus. Katkendeid raamatust luges ette tema hea sõbranna Gerli Rosenfeld. Teiste küsimuste seas uuris Gerli, kas ta veel usub meestesse ja ilusasse pereellu. "Usun, et on olemas palju ka häid mehi ja naisi," jäi raamatuesitlusel särav Tulev positiivseks.

Foto: Erlend Štaub

Vaata galeriist, kuidas esitlus möödus ja kes kohal käisid!

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles