«Naistevahetuse» osalejate elu on jätkunud rõõmu ja pisaratega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Naistevahetus – elu pärast»
«Naistevahetus – elu pärast» Foto: TV3

Täna ja nädala pärast on TV3 vaatajatel võimalus teada saada, mis on saanud «Naistevahetuses» osalenud peredest. Uudiseid on nii häid kui ka halvemaid, kuid üht tunnistavad kõik – sarjas osalemine pani elu teise pilguga vaatama.

Sügishooaja «Naistevahetuses» jõudsid eetrisse 12 erinevat lugu sellest, mida toob endaga kaasa elu teises peres. Jätkusaates «Naistevahetus – elu pärast» uuritakse, kellele helisevad pulmakellad, kes on lahutanud, kes ja kelle elu on vägivaldse mehe pärast täielikult ummikusse jooksnud. Kokkuvõtvalt võib öelda, et kõik osalejaid said kogemuse, mis muutis nende elu.

Foto: TV3

Kahest vahetusperest said pärast saadet suured sõbrad. Vastastikku käiakse külas ja sari on neile vaid kasu toonud. Ka pereärile lükkas sarjas osalemine hoo sisse. Kui ühe paari puhul lõi armastus pärast saadet kohe eriliselt lõõmama ja isegi kihluti, siis kaks paari läksid lahku.

Foto: TV3

Hispaanias käinud Hele on oma metsade vahel tagasi ja tal on nii mõndagi öelda neile, kes ta käitumist ja arvamusi saates ei mõistnud. Samuti selgub, miks on sattunud probleemide kütkeisse sarjas osalenud Marina.

Foto: TV3

Esimest korda kogu saate ajaloos jõudis eetrisse ka «Meestevahetus» ning Türgi ja Eesti pereisad räägivad ausalt ära, mida nad sellest kõigest arvavad.

«Naistevahetus: elu pärast» esimene osa on TV3s täna kell 20.00. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles