Eva Mendes: need on mu kõige metsikumad ööd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Mendes
Eva Mendes Foto: AP / Scanpix

Kõigest kuus nädalat tagasi emaks saanud näitlejanna Eva Mendes paljastas saladuseloori, miks sai lapsele just selline nimi ning milliseid raskusi emaks saamine talle on pakkunud.

40-aastane staar Eva Mendes sai nägusa näitleja Ryan Goslinguga alles kuus nädalat tagasi tütre Esmeralda Amada vanemateks ning juba tunnistab Eva, et tegemist on raskete öödega.

«Ma arvasin, et mu metsikud ööd on läbi, aga need on praegu ühed metsikumatest, mis mul olnud,» paljastas kaunis Eva värskes intervjuus ajakirjale Violet Grey.

Eva rääkis, et hetkel ei ole neil ka lapsehoidjat ning mõtleb sellele tulevikus. Praegu võitleb ta magamata öödega ning vahel teadmisega, et ta ei tea, mida mõnes olukorras teha.

Lapsega toimetulekuks saab kaunitar abi pere vanematelt naistelt ning foorumitest.

Lisaks paljastas staar, kuidas sai nende pisitütar kauni nime. «Ryan ja mina mõlemad armastame Esmeralda karakterit Victor Hugo novellist ning me arvame, et see on ilus nimi.» Amada oli staari vanavanaema nimi.

Vaata värsket iluseeriat Evast ning loe lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles