Kuula! Margus Vaher avaldas õrrituse uuest albumist

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu esitles uut akustilist albumit «Ingel», Margus Vaher
Rolf Roosalu esitles uut akustilist albumit «Ingel», Margus Vaher Foto: Tiit Mõtus

Muusik Margus Vaher plaanib välja anda uut albumit ning kogub Hooandjas toetajate ja fännide annetusi. Lisaks lasi muusik välja ka õrritusklipi autoriplaadilt.

«Väike vihje sellele, mida minu autoriplaadilt kuulda saab. Kui Sulle meeldib, mida kuuled, siis saad endale pühendusega plaadi soetada toetades albumi valmimist siin,» promob muusik Margus Vaher sotsiaalmeedia vahendusel.

«Minu suureks unistuseks on alati olnud kirjutada päris oma muusikat ning anda välja autoriplaat, kus kõigi lugude muusika ja lüürika oleks minu enda looming. Luua muusikale uut väärtust ning avada end kuulajaile muusikas nii ausalt nagu see on võimalik ainult läbi enda loomingu,» kirjutab Margus Vaher uuest albumist.

Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Aastaid püüdsin seda teha, kuid justkui mingi loominguline blokk oli ees - nagu kirjanikul, kes soovib raamatut kirjutada, kuid ei jõua sissejuhatusest kaugemale. Kuigi muusika on olnud minu kirg juba 15 aastat, millest lauljana olen tegev olnud 7 aastat, siis lugude kirjutamise mõttes avanesin alles käesoleval aastal. Järsku hakkas muusika minust justkui välja voolama, igasugune loominguline blokk kadus ja olen kirjutanud sel aastal 15 päris oma uut lugu, millest 13 sooviksin panna ka plaadile ja teile kinkida. Just enda kuulajatele võlgnen kõige suurema tänu, et olete mind läbi aastate inspireerinud, toetanud ja kontsertidel enda soojade silmadega kohal olnud.»

Kõik autoriplaadile tulevad lood on kirjutatud sel aastal. Albumil kõlavad «Call me a fool», «Bulletproof», «High stakes game», «Vampire Queen», «All that matters», «Within you».

Foto: Kultuurikava.ee

Hetkel on Vaheril kogutud 1773 eurot 4000 eurosest eesmärgist. Kogumise lõpuni on aega viis päeva.

Kuula õrritust uuelt albumilt! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles