Täna «Punkris»: kas naeruterapeut paneb Harri Kingo naerma?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 12 krõbesaade «Punker»
Kanal 12 krõbesaade «Punker» Foto: Kanal 12

Kanal 12 krõbesaade «Punker» üritab täna midagi pealtnäha võimatut: panna oma otsekohese ja kriitilise ütlemise poolest tuntud telelegend Harri Kingo naerma, kasutades selleks professionaalse naeruterapeudi abi.

Lisaks paljastab Kingo, miks ta sotsiaalmeedias nii agaralt kõiksugustel teemadel vägagi kriitiliselt kommenteerib. Punkrilistele selgitab ta aga, miks ikkagi on «Punker» nii kehv saade.

Ausust propageerivas rubriigis «Poliitik vabandab» astub üles Eesti Iseseisvuspartei aseesimees, kirjanik Sven «Kivisildnik» Sildnik. Punkri käsitöönurgas õpetatakse sel korral aga allveelugemist. Kunstnik Kaido Ole selgitab, miks ta oma loominguga regulaarselt šokeerib.

Foto: Kanal 12

Sel sügistalvel on «Punker» kutsunud oma vaatajaid võtma osa 50 euro väljakutsest – teha punkriliste silme all midagi tõeliselt uskumatut, rekordilist või ennast ületavat ning kasseerida selle eest poolsada eurot. Tänases spordieris üritab tragi televaataja ühe minuti jooksul rekordarv kordi niiti nõelasilmast läbi saada.

Kanal 12 krõbesaade «Punker» avab oma uksed täna kell 22:30. Saadet juhivad Marge Tava, Aleksander Ots ja Marek Reinaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles