Vihased kasutajad netifoorumis: Argo, kus on meie annetused?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader ja Jarmo Ader
Argo Ader ja Jarmo Ader Foto: Viktor Burkivski / Jarmo Ader

Elu24 toimetusele saabus lugeja vihje, et Perekooli foorumis loodud teemas kurdavad kasutajad, et pole siiani näinud oma tehtud annetusi, mille Argo Ader on lubanud tagastada.

Erinevate postitajate kaebustes on tunda nördimust ja ärritust.

«Ma olen üks neist kergeusklikest, kes siis tegi annetuse A.Aderi arvele tema poja toetuseks. 14. nov. palusin oma annetuse tagasi kanda ja andsin ka igaks juhuks arve numbri ja muud kordinaadid. Paari tunni pärast teatas Ader, et ülekanne on tehtud ja summa koos intressidega (mida ma ei küsinud) tagasi kantud. Tänase seisuga (20.nov.) ei ole minu arvele temalt midagi laekunud. Minu sõnumid ja palved temale on jäänud vastuseta. Mis ma pean sellest arvama?» kirjutab üks kasutaja.

Teksti autoril soovitati küsida endale maksekinnitust, millele saabus vastus: «Olen saatnud üle 10 sõnumi ja ta ei ole vastanud midagi.»

Foorumis on mitmeid kirjutisi, mis viitavad, et midagi on mäda. Näiteks on üks kasutaja välja toonud Argo Aderi Facebooki lehelt kadunud negatiivsed kommentaarid. «Vaatasin Aderi FB kontot ja näha oli, et kõik varasemad negatiivsed kommentaarid on nüüdseks kustutatud. Ilmselt nende postitajad ka blokeeritud. Alles on jäänud vaid kiiduavaldused ja ülistused stiilis, «ärge tehke välja, mis räägitakse», «et poja ikka terveks saaks» (hmm- poja?) jne, jne, jne.. Võehh. Ainult inglikuulutajad on sellest seltskonnast veel puudu,» seisab postituses.

Kas ka annetuse teinud Elu24 lugejatel on kogemusi oma raha tagasi saamisel?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles