Elu24 video! Slippery Slope'i peagi ilmuv video on pühendatud varalahkunud sõbrannale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ansambel Slippery Slope andis hiljuti välja uue plaadi «Do You Feel The Same». Nüüd valmimas ka muusikavideo esiksinglile «Careful». Elu24 käis bändi prooviruumis ansambli käekäiku uurimas.

Tuleb välja, et bändimehed pole pikema pausi ajal puhanud, vaid aktiivselt albumiga tegelenud. Laulja Egert Milderi arvates on plaati lindistada parim suvel, sest talvel oleks see masendavam.

Kõige soojema vastuvõtu osaliseks saadi ikka kodumaal esinedes, eriti just viimasel kontsertil Sinilinnus, kuigi ka väljaspool Eestit võeti ansamblit hästi vastu. 

Muusikavideot hakati tegema juba suvel ja selle loomise taga on olnud väga pikk protsess. Trummar Henri Kuusk ütleb, et video üritab tuua välja loo sügavamat ja ehk isegi nukrat tagatausta, sest räägib bändiliikmete varalahkunud sõbrannast.

Foto: Viktor Burkisvki

Jõuludeks sooviks Egert saada toestusvööd, et esinemistel tehnikat tõstes oma selga ei vigastaks. Henri sooviks puhata, mida ta arvatavasti teha saab.

Kuigi video oli planeeritud välja anda sel nädalal, tahavad mehed tuua rahvani parima versiooni ja sellega kaasneb väike viivitus. Ärge muretsege, Elu24 lugejad saavad seda näha kohe, kui video internetiavarustesse jõuab. Seniks saate kuulata Slippery Slope'i plaadi «Do You Feel The Same» esiksinglit «Careful». Albumit on võimalik soetada kõigist hästi varustatud plaadipoodidest ning internetist. Slippery Slope'i selle aasta viimane kontsert toimub laupäeval, 29. novembril, klubis Hollywood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles