Video: kuueaastane vene tüdruk on maailma kõige ilusam laps?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Pimenova
Kristina Pimenova Foto: listal.com

Venemaa kuueaastast tüdrukut peetakse maailma kõige ilusamaks lapseks ja arvatakse, et temast saab tulevikus supermodell.

Kristina Pimenova on juba nüüd moemaalimas kuulus ning tal on oma fännid, edastab news.com.au.

«Tal on juba miljoneid fänne ning samm sammult on ta juba lapsena kuulsuse poole liikunud. Tal on ilusad sinist värvi silmad ja tumeblondid juuksed. Ta on tõeline ingel,» teatati ühes fänniblogis.

Internetist paljastub, et Pimenova sündis 27. detsembril 2008 Moskvas. Paar esimest eluaastat veetis ta Prantsusmaal Pariisis, kus ta jalgpallurist isa Ruslan Pimenov kohalikus meeskonnas mängis. Pariisis olid ka modellist ema Gilkerja Širokova ning 14-aastane õde Natalia Pimenova.

Kristina Pimenoval on Instagramis 294 000 järgijat ning ta inglise keelses Twitteris 900. Facebookis aga rohkem kui kaks miljonit järgijat ning Youtube`is on tema videoid vaadatud 3500 korda.

Väike vene tüdruk on poseerinud moeajakirja Vogue Bambini esikaanel kandes Roberto Cavalli ja Benettoni rõivaid.

Väljaanne Women Daily kirjutas, et Kristina Pimenova on maailma kõige kaunim tüdruk. Tema teemalise artikli juures oli ka 20 erinevat fotot, mis moeajakirjanike sõnul tõendavad ta kaunidust.

Kuid on ka neid, kes kritiseerivad kuueaastasest lapsest kuulsuse kasvatamist ning talt lapsepõlve ära võtmist.

Samas arvatakse, et see laps ei saa nii ilus olla, vaid ta fotosid on töödeldud.

Lastepsühholoogi Fiona Martini sõnul on kuueaastased lapsed tundlikud ning väga mõjutatavad ning nad on valmis kõike jäljendama.

«Selles vanuses ei oska lapsed veel ise otsuseid langetada ning vanemad langetavad nende eest. Meedia ja reklaam näitavad kogu aeg ideaalse kehaga ilusaid inimesi. Sellesse on kaasatud ka lapsed, keda sageli näidatakse oma east vanemana ja seksuaaliseeritakse. Modellitööga võib tegeleda kui ollakse sobivas vanuses, kuid väikelastele see ei sobi,» leidis ekspert.

Modelliagentuuride sõnul on lapsed väga head modellid, sest nad on avalad ja loomulikud ning suudavad kiiresti õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles