ELU24 LIVE/ külas käis kuum ja rokkiv tüdrukutebänd G.O.S.H.

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel neljapäeval, 27. novembril külastas Elu24 live'i stuudiot kuum ainult naistest koosnev rokkbänd G.O.S.H., mis teeb hetkel ilma tuliuue singliga.

GIRLS ON STAGE HOT – just seda tähendab lahtikirjutatult sel kevadel loodud tüdrukutebändi nimi.

Foto: Erlend Štaub

Ansambel G.O.S.H. loodi sel kevadel bändi laulja ja trummari eestvedamisel. Anne Arrak (laulja) on tuntud laiemale publikule kui finalist saatest «Eesti otsib superstaari», Hele-Riin Uib (trummar) on teinud koostööd paljude Eesti bändide ja lauljatega, sh 2 Quick Starti, Blacky, Koit Toome ja Laura Põldverega.

Foto: AFP / Scanpix

Üsna pea leiti koosseisu ka Hanna Parman (bass), Liina Kuill (klahvpillid) ning Liina Vokk (kitarr).

«Kindel plaan oligi teha just tüdrukutest koosnev bänd, sest Eesti muusikamaastikul selline kooslus praegu puudub,» rääkis solist Anne selle aasta suvel. «Hakkasime otsima naismuusikuid, kes on vabad ja kes tunnevad huvi rokilikuma stiili vastu,» lisas Anne.

Foto: Liis Treimann

Sel kuul andis rokkiv ansambel G.O.S.H. välja oma teise singli «Insomnia», mis järgnes juulis avaldatud loole «Blind Awake».

Praegu lindistab tüdrukute kollektiiv lugusid oma esimese albumi jaoks.

Foto: Merike Kens

Elu24 peatoimetaja Anu Saagim kohtus rokkivate naistega Elu24 live'i eetris neljapäeval, 27. novembril kell 12, kus esitusele tulid värsked lood ning vastati ka lugejate küsimustele.

Vaata järele, mis saates toimus!

Foto: Liis Treimann

Saatejuht Anu Saagim tänab rõivabrändi LINDEX!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles