Unistuste Dimi pisteti kokaiiniga äritsemise süüdistusel trellide taha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste printsessid ja nende prints
Unistuste printsessid ja nende prints Foto: Jelena Rudi

Flaami playboy Dimitri Janssens, kes kogus Eestis kuulsust saates «Unistuste printsess», võeti kinni kokaiiniga äritsemise süüdistusel.

38-aastane Janssens tabati 24. septembril Hispaanias ja nüüd istub ta kodumaal Belgias vangis, kirjutab nieuwsblad.be. Meest seostatakse kaheksateistkümne kokaiinilaadungiga ja temaga koos võeti vahi alla veel kuus inimest. Janssensi advokaat eitab kõiki süüdistusi.

Janssens tabati septembris Marbellas toimunud haarangu käigus otse voodist. Pärast vahistamist õnnestus tal plehku pääseda, kuid 17. oktoobril anti ta üle Belgia võimudele. Nüüd istub ta Dendermonde vanglas. Selle aasta alguses mõisteti ta tagantselja süüdi pettuses.

Janssens võistles 2010. aasta Eesti telesaates kaheksa neiu tähelepanu pärast. Toona väitis mees, et tema põhitegevuseks on luksuskaatrite ja -autode rent, hiinlastele äride asutamine ning mullivannide tootmine. Kahtlane paistis aga see, et Dimitri oli internetis praktiliselt nähtamatu - otsing ei paljastanud väidetava eduka ärimehe kohta midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles