Näosaate parukaid saab oksjonilt veel nädala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näosaate heategevuslik parukaoksjon
Näosaate heategevuslik parukaoksjon Foto: TV3

TV3 «Su nägu kõlab tuttavalt» saate eesmärk on meelelahutust pakkudes heategevusse panustada. Lisaks saate endaga seotud headele tegudele toimub tänavugi koostöös Tradehouse'iga saates nähtud parukate oksjon.

TV3 «Su nägu kõlab tuttavalt» ja Tradehouse'i koostöös toimuva oksjoni tulu läheb Eesti Vähiliidule. Kuni 1. detsembrini avatud oksjonilt on võimalik soetada kvaliteetne parukas või lausa mitu parukat, mis on kolmanda hooaja saadete erinevates paroodianumbrites staaride ümberkehastumistele kaasa aidanud.

Oksjonil on Marju Läniku kehastatud Conchita Wursti ja Hannaliisa Uusmaa parukad, Kristel Aaslaiu Silvi Vraidi, Jan Uuspõllu Shirley Bassey ja Justin Bieberi, Luisa Värgi Sarah Brightmani ja Kerli Kõivu, Lauri Liivi Rihanna, Liis Lemsalu Marilyn Mansoni, Uku Suviste Prince'i, Mart Müürisepa Nancy Sinatra ja Tina Turneri parukad. 

Oksjon on avatud siin

«Su nägu kõlab tuttavalt» finaalieelne saade on TV3s eeloleval pühapäeval kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles