«Kodutunne»: kolmelapselise pere elamisel puudub talveks toimiv küttekolle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodutunne»: kolmelapselise pere elamisel puudub talveks toimiv küttekolle
«Kodutunne»: kolmelapselise pere elamisel puudub talveks toimiv küttekolle Foto: Kanal 2

Täna kell 20:30 on Kanal 2 eetris “Kodutunne”. Seekord kohtume Raasikul elava kolme poja ema Silviga, kelle elamine on sõna otseses mõttes ehitusjääkidest kokku klopsitud…

Silvi kõik poega on erivajadustega. Küttekolle pullerjani näol on eluohtlik ning maja kütmine sellega keelatud. Talv on aga tulekul ning kuhu minna või mida teha - seda Silvi ei tea. Silvi töötab miinimumpalgaga lasteaia kasvatajana ning õpib Tartu Ülikoolis eripedagoogikat.

Talvel on Silvi pere toas sooja vaid kuskil kümne kraadi ringis… Majakesel puudub korralik soojustus ja normaalne kütmisvõimalus. Elektrisüsteem ei talu kriitikat.

Silvi ise ei kurda – et oleks raske või et ei saa hakkama. Ta püüab hambad ristis ise nii palju, kui suudab. Kuna olukord on siiski kriitiline, võtab «Kodutunne» vastu otsuse Silvit aidata. Maja üks osa saab endale uue soojustuse, põrandad ning kütmisvõimaluse, millega talvele vastu minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles