Punase vaiba kõige ebastiilsem staar üritas Rihannat kopeerida?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
International pop artist Bleona arrives at the 42nd American Music Awards in Los Angeles, California November 23, 2014.  REUTERS/Danny Moloshok    (UNITED STATES-Tags: ENTERTAINMENT)(MUSIC-AMERICANMUSICAWARDS-ARRIVALS) TEMPLATE OUT
International pop artist Bleona arrives at the 42nd American Music Awards in Los Angeles, California November 23, 2014. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES-Tags: ENTERTAINMENT)(MUSIC-AMERICANMUSICAWARDS-ARRIVALS) TEMPLATE OUT Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Pühapäeval, 23. novembril toimunud Ameerika muusikaauhindade gala kõige ebastiilsem staar oli kindlasti telenägu Bleona, kes tegi võrkkleidis oma kehale karuteene.

Kuulus telenägu Bleona ilmselt janunes suure tähelepanu järele ning otsustas selga tõmmata musta võrkkleidi, mis stiililt vihjas küll Rihanna kuulsale läbipaistvale riietusele, aga kukkus välja hoopis inetult.

Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Telestaar teipis rindadele kleepsud, tõmbas jalga heledad stringid ning võlus halva maitsega.

Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

Vaata galeriist ja võrdle, kes kandis võrkkleiti paremini, Rihanna või Bleona!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles