Movembri šikim vunts valitakse laupäeval Hollywoodis

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comedy Estonia andis ajaveetmiskohas Hetk lustaka šõu, kus külalistena astusid üles Paul Myrehaug (CAN)ja Karl Spain (IRE). Lisaks naerutasid publikut Comedy Estonia tegijad Stewart Johnson, Sander Õigus, Kristjan Jekimov, õhtut juhtis Louis Zezeran (pildil).
Comedy Estonia andis ajaveetmiskohas Hetk lustaka šõu, kus külalistena astusid üles Paul Myrehaug (CAN)ja Karl Spain (IRE). Lisaks naerutasid publikut Comedy Estonia tegijad Stewart Johnson, Sander Õigus, Kristjan Jekimov, õhtut juhtis Louis Zezeran (pildil). Foto: Martin Ilustrumm

Meeste terviseteadlikkuse tõstmisele pühendatud movembrikuu lõppeb 29. novembril maskuliinset veetlust täis galapeoga klubis Hollywood.

Galapeol «Šikk n Vunts» selgub šikim tänavune vuntsikandja ehk nimetatakse tiitli «Vunts 2014» võitja. Meeleoluka sündmuse tõsisem eesmärk on koguda raha meeste terviseteemaliseks ennetuskampaaniaks, et uhke vurr ka kõrges eas saaks kaunilt läikida!

29. novembril kell 23.00 algavat pidu juhib movembri sünnimaalt pärit Louis Zezeran (Comedy Estonia). Plaate ja vuntse keerutavad Pühamüristuse DJ-d  eesotsas Piret Järvisega

Vuntsid rokivad eest Ziggy Wild, Slippery Slope, Johnny Stalker ning trummidel keerab vinti üle Rainer Meinart.

Foto: Jelena Rudi

Gala pilet maksab 7 eurot ja kogu piletitulu läheb eesnäärmevähi ennetuskampaania toetuseks!

Foto: Kaader videost

Movembri liikumise eesmärk on tõsta kogu ühiskonna, kuid eriti just meeste teadlikkust vuntsimat sugu puudutavatest terviseriskidest. Samuti julgustada neid käima regulaarselt arstlikus kontrollis ja elama tervislikumat elu. Vuntsid on vaid šikk vahend kandmaks seda sõnumit edasi ja näitamaks, et see on kohale jõudnud.

Ürituse info Facebookis.

Foto: Viktor Burkisvki

Plaate ja vuntse keerutavad DJ´d peogrupeeringust Pühamüristus eesotsas Piret Järvisega.

DJ-dele annab live-trummidel hoogu juurde andekas noor trummar Rainer Meinart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles