Uku Suviste tahaks proovida Bondi autot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste kolm nädalat tagasi Jurmalas
Uku Suviste kolm nädalat tagasi Jurmalas Foto: Ksenia Repson

Eesti seksikate meeste tänavune eestkõneleja Uku Suviste leidis endale Jurmalas autode seast väärilise vastase, kui pani Jurmalas proovile sõbra Bentley.

Laulja peab sõidukogemust selle luksmasinaga  üheks oma teravamaks sõiduelamuseks üldse, kindlasti sooviks ta proovida paljude muude mudelite seas salaagent James Bondi autona tuntud Aston Martinit. Siiski hindab Suviste autode juures mugavust ja praktilisust, talle on oluline, et masinasse mahuks sisse pill (arvatavasti peab Suviste silmas kitarri, mitte klaverit – T.L.). Nendele nõudmistele vastab hästi Suviste praegune sõiduriist Mercedes-Benz 200 CE, kirjutab Autoleht. Mäletatavasti ei pidanud Suviste eelmine auto – Hyundai Coupe – vastu tänavutalvisele pakasele, kui auto tagaluugi klaas purunes vaid selle peale, kui laulja luugi kinni lõi.

Huvitavate detailidena selgub veel, et suurima trahvina on Suvistel tulnud maksta 1500 krooni, samuti nimetab ta lennukeid ühistranspordivahendiks. Ning tähelepanu, naisfännid! Suviste võtab hea meelega peale hääletajaid, kui autos ruumi on.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles