Vaata: Ansambel Blind tunneb end siiani värskena

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 22. novembril andis ansambel Blind Sinilinnus oma 20. juubelituuri viimase kontserti. Vaata, mida räägivad mehed oma muusikast, elust ja jõulusoovidest.

Bändi laulja Urmas Voolpriiti sõnul on tunne peale kõiki aastaid siiani värske, samuti ei nimetaks ta ennast liidriks või «frontmaniks», kuna on jäänud mulje, nagu teised teeksid palju rohkem kui ta ise.

Blindi värske basskitarrist Robert Kõrvits tõi välja, et ansambli signatuurkõla on aastate jooksul jäänud ära tuntavaks ja selle tõttu on bänd erinevate põlvkondade seas populaarne. Intervjuus mainivad mehed ka ära, millega nad leiba teenivad ja millised on nede jõulusoovid. Urmas Voolpriit sooviks näiteks jõuludeks rahu.

Sünnipäevale oli toetust näitama tulnud ka teleajakirjanik Roald Johannson, kes oli väga õnnelik, et sai üle pika aja oma hea sõbra bändi kuulama tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles