Sõpruse Puiestee esitleb Rock Cafes uut vintage-roki albumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse Puiestee
Sõpruse Puiestee Foto: promo

Laupäeval, 29. novembril, annab Rock Cafes kontserdi Sõpruse Puiestee. Kontsert tähistab bändi viienda stuudioalbumi «Mõistlikult ja mugavalt» ilmumist. Piletid hinnaga 8 eurot on juba saadaval Piletilevis.

Sõpruse Puiestee alustas tegevust 2002. aastal Tallinnas, luues esialgu pigem kerget elektroonilist muusikat, kuid aja jooksul lisandusid ka «klassikalised» pillid. Esimene album «Mustale merele» ilmus aastal 2003 ning sai äärmiselt sooja vastuvõtu osaliseks. Tänaseks on bänd valmis saanud järjekorras juba viienda stuudioalbumi «Mõistlikult ja mugavalt» ning esitleb seda laupäeval Rock Cafes.

Foto: promo

«Uus album on ülevaade Sõpruse Puiestee viimase paari aasta loomingust ning on tugeva kallakuga «vintage» roki suunas. Samas on sõnum tänapäevane ja tahtmatult mõjutatud viimasel aastal välja ujunud probleemidest, mis puudutavad Eestit ja ka kogu maailma. Helipildis on kohati esindatud palju 70-ndate hipirockile iseloomulikku nagu Hammond orelid, karvased fuzz kitarrid, ulguv saksofon jne. Plaadil on tegelikult veel palju erineva karakteriga üllatusi ning ei puudu ka tõsisema sõnumiga sünt-pop, mis on olnud Sõpruse Puiestee üks peamisi kaubamärke. Materjal on produtseeritud Kaupo Kaldmäe poolt ning masterdatud Soomes. Album ilmub aasta lõpus ka vinüülina,» räägib albumist bändi solist Allan Vainola.

Sõpruse Puiestee astub Rock Cafes lavale 29. novembri õhtul, külalisesinejana annab kontserdi ka White Sparks. Piletid hinnaga alates 8 eurot on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles