Tanja Luisale: ainult neli inimest maailmas teavad, kui raske see number on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Luisa Värk
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Luisa Värk Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksandas saates kehastas Luisa Värk Tanja Mihhailovat ja laulis lugu «Amazing». Luisa tantsupartneriks oli ka Tanjaga tantsinud Argo.

Tanja Mihhailova: Kuidas ma üldse oskan hinnata seda, sest ma ise ei ole ju ennast kõrvalt näinud. Sa oled väga tubli ja väga töökas. Ainult kolm inimest maailmas teadsid, kui raske see number on - Villiko, Argo ja mina. Nüüd on neid neli. Sa oled ikka väga töökas. Mulle meeldib, et sa võtad suuremaid pähkleid, et saaks neid purustada. Müts maha!

Olav Osolin: No julgusest sul puudust ei jää! Selline number võtta, mida Tanja on harjutanud kuude kaupa. Pähkel oli võimas ja sa said selle pähklige enam-vähem eeskujulikult hakkama. Loomulikult pidasime hinge kinni, et ega sa ometigi alla ei prantsata. Laulu poolest võttis tantsimine sind ikka võhmale. Sa ei pidanud nii ilusasti kogu lugu välja nagu Tanja suutis. Minu meelest tegid sa väga uhke etteaste. 

Vaata Luisa etteastet TV3 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles