Video: Marju Länik näitas, kui hea laulja on Heidy Tamme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Marju Länik
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Marju Länik Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksandas saates kehastas Marju Länik Heidy Tammet ja laulis lugu «Võta mind lehtede varju». 

Kohtunik Olav Osolin: Kõigepealt sa muidugi näitasid meile, kui hea laulja on Heidy Tamme. See on kohutavalt keeruline laul, mida Olav Ehala on kirjutanud. See on Viivi Luige ilus tekst ja selle teksti järgi ta selle taktimõõduga seal aerutas. See on väga keeruline laul laulda ja sa said sellega väga kenasti hakkama. Mis visuaalset poolt puutub, siis oli näha, et olid natuke pinges.

Tanja Mihhailova: Ma väga hästi tean, et Ehala looming on nii bändimeestel kui lauljatele täielik õudusunenägu, sest selle äraõppimine võtab aega. Väga hea, mille meeldis intonatsioon ja väga sarnane tämber.

Mihkel Raud: Kui Olav ütles, et sa demonstreerisid, kui hea laulja on Heidy Tamme, siis ma ütleks, et sa demonstreerisid, kui hea laulja on Marju Länik. Aga selles ei ole midagi, kui sa nii keerulise taktimõõduga teosega vaeveldes kuidagi kehaliselt kaasa elad. Minu meelest oli väga tore ja suurepärane number. 

Andrus Vaarik: Ma tean, et Heidy Tamme on alati ise ka närvis, kui ta seda esitama peab. Ja tema laulab seda juba kolmkümmend aastat, sina aga esimest korda... Braavo, Marju!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles