Kuueteistkümnes naine süüdistab Bill Cosbyt vägistamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Cosby
Bill Cosby Foto: SCANPIX

Endine Playboy Playmate on 16. naine, kes süüdistab avalikult Bill Cosbyt seksuaalvägivallas.

71-aastane Victoria Valentino rääkis Washington Postile, et ta oli 19-aastane, kui ta sai 1963. aastal Playboy Playmate'i tiitli. Asjad läksid tema elus hästi, kuni tema kuueaastane poeg 1969. aastal basseinis uppus. Valentino oli lapse surma tõttu suures leinas ja umbes sel ajal kohtas ta Cosbyt.

«Ta tahtis mul tuju tõsta ja toppis mulle tableti suhu. Ta ütles, et see teeb mind rõõmsamaks,» meenutas Victoria.

Valentinoga oli kaasas sõbranna Meg Foster ning koomik viis naised pärast õhtusööki mingisse korterisse. Valentino märkas, et tema sõbranna oli tableti tõttu teadvuse kaotanud ja Cosby seisis tema kohal erekteerunud peenisega.

«Tol hetkel oli mulle selge, et ta kavatseb mu teadvusetut sõbrannat rünnata. Ma haarasin Cosbyst ja üritasin tema tähelepanu eemale juhtida. Ta istus minu kõrvale, avas püksiluku ja surus mu pea alla. Ja siis pööras ta mu ümber. See oli õudusunenägu,» kirjeldas Valentino.

Endisel modellil on isegi praegu juhtunust raske rääkida. Toona ei pöördunud ta võimude poole, sest ta arvas, et keegi ei usu teda niikuinii.

«Nondel aegadel oli vägistamisohver alati see, keda süüdistama hakati. Sa ei tahtnud politseisse minna. See oli viimane asi, mida sa toona teha tahtsid. Sa tundsid end häbistatuna ja räpasena, kuigi see ei olnud sinu süü,» sõnas Valentino.

77-aastane Cosby on kõiki süüdistusi eitanud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles