Bill Cosbyt süüdistav Janice Dickinson avaldas pildi saatuslikust õhtust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Cosby
Bill Cosby Foto: SCANPIX

Endine supermodell Janice Dickinson, kes süüdistab koomik Bill Cosbyt seksuaalvägivallas, avaldas väidetavalt saatuslikul õhtul tehtud pildi.

Dickinson avalikustas sel nädalal, et Cosby ründas teda 1982. aastal Lake Tahoes, kirjutab TMZ. Naine üritas juhtunust rääkida ka 2002. aastal ja 2006. aastal, kuid Cosby advokaadid survestasid teda seda mitte tegema.

Dickinsoni sõnul kutsus Cosby teda enda juurde hotelli, et teda karjääri osas abistada.

Dickinson meenutas, et õhtusöögi ajal andis Cosby talle tableti ja veini ning viimane asi, mida ta enne teadvuse kaotamist mäletab, on Cosby «lapitehnikas hommikumantlis, seda seljast ajamas ja tema peale ronimas». Naise sõnul oli ta hommikul ärgates alasti ja tema jalgevahel oli spermat. 

Pilti lapilises hommikumantlis Cosbist näed TMZ lehel. Dickinson tegi foto pärast seda, kui ta oli tableti võtnud, kuid enne teadvuse kaotamist.

77-aastane Cosby on kõiki süüdistusi eitanud. 

Tänaseks on Cosbyt seksuaalvägivallas süüdistanud 21 naist, kellest 12 nimed on avalikkusele teada. Süüdistuste ajajoont saad lugeda väljandes Vulture.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles