Pildid: Diana Arno showroom avas uksed intiimse moeõhtuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19. novembril avas moebrändi Diana Arno showroom uksed intiimse moeõhtuga, mille raames tutvustati sügistalvist kollektsiooni.

Foto: Iris Kivisalu

Diana Arno selle hooaja moelooming on inspireeritud põhjamaade talvede tumedatest ning pikkadest öödest, millele on vürtsiks lisatud erksamaid värve.

«Minu disainerkäekirjast kumab alati läbi teatud duaalsus, ühel ajal toimub nii duell kui ka duett. Nii ka sel korral – mängisin veidi geomeetriliste vormidega ning jäin pidama kolmnurga juurde. Tulemuseks sain äärmiselt naiseliku ja elegantse kollektsiooni, mille vormid sobivad erineva kehakujuga kandjale,» kommenteeris disainer Diana Arno.

Materjalidena on rõivaste puhul kasutatud peamiselt naturaalseid kangaid: villa ning siidi.

Foto: Iris Kivisalu

Aastalõpuhooajaks leiab Diana Arno showroom’ist nii pidulikke siidist maksikleite kui ka erinevaid kokteilkleite, mis rõhutavad kandja loomulikku ilu ning toovad esile sisemise sära. Värvivalikust on esindatud õrnad pastelsed toonid, selle hooaja moevärvid ning loomulikult ei puudu ka klassika – punane ning must.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles