Liina ja Mihkel Raud on maaeluga rahul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud ja Liina Vahter muusikafestivalil Positivus
Mihkel Raud ja Liina Vahter muusikafestivalil Positivus Foto: Lugejapilt

Selle aasta kevadest elavad Liina (26) ja Mihkel Raud (45) koos pisitütar Mirjamiga Võrtsjärve ääres Suure-Rakke külas Kogri talus, kakssada kilomeetrit pealinnast eemal ja on oma idüllilise eluga väga rahul, kirjutab Kroonika Kodu-eri.

Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Kuigi Mihkel on läbi ja lõhki pealinna poiss, siis nendib ta uhkelt, et tal pole vahet, kas elab Tallinnas, New Yorgis, Rakkes, Tartus või Londonis. Olulised pole mehe jaoks ka elamispinna suurus, vaid hoopis oskus jagada end erinevate kohtade vahel ja adapteeruda ning lisab, et enamasti mahuvad kõik tema olulised asjad ära ühte kotti.

Liinal, kellel oli aasta eest veel kindel plaan minna Ameerikasse õppima, tänab samuti jumalat, et Eestisse jäi. Sügisel suri ootamatult Liina isa ning kurb sündmus sundis vastu võtma kiireid otsuseid - jätma üürikorteri Tallinnas Kadriorus ja keskenduma olulisele - lähedastele.

Pikemat intervjuud loe juba värskest Kroonika Kodu-erist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles