Viie etnokulbiga pärjatud Trad.Attack! annab täna õhtul aasta viimase kontserdi kodumaal

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viie etnokulbiga pärjatud Trad.Attack!
Viie etnokulbiga pärjatud Trad.Attack! Foto: promo

Juba täna õhtul toimub Bushmills Live seeria raames äsjaavatud Von Krahli Teatris kontsert, kus astuvad üles Trad.Attack! ning Tiit Kikas. Piletid on müügil Piletilevis!

Trad.Attack! on aktiivselt tegutsenud alles vähem kui aasta, kuid bändi karjäär on arenenud peadpööritaval kiirusel ning saavutatud on juba nii mõndagi. Otsus sellise koosseisuga muusikat tegema hakata sündis umbes aasta tagasi, esimese live-kontserdi andis bänd sel kevadel Tallinn Music Week’i raames. Pärast seda järgnesid edukad ülesastumised Viljandi Folgil ja Positivus Festivalil, lisaks veel arvukalt kontserte Eestimaa eri paigus.

Omanimeline viie looga EP ilmus suvel ning bändi töökust ja andekust hinnati väärikalt Eesti etnomuusika auhindade ehk Etnokulpide jagamisel – Trad.Attack! võttis endaga kaasa lausa viis kulpi – parima bändi, parima albumi, parima loo ja parima uue tulija kategooriates, lisaks pälvis bänd ka Raadio 2 eriauhinna.

Foto: Patrik Tamm

Trad.Attack on hoogsalt täitmas ka oma ambitsioonikat plaani esineda igas maailma riigis - hiljuti naases bänd Hispaaniast, maailmamuusika konverents-festivalilt WOMEX ning juba on kinnitatud järgmised esinemised Horvaatias, Venemaal ja Hispaanias.

Selle aasta viimase kontserdi kodumaal annab bänd just Bushmills Live seeria raames täna õhtul Von Krahlis.

Foto: Siiri Kumari

Tiit Kikase nimi muusikasõbrale ilmselt tutvustamist ei vaja. Tõelise helivõlurina ja suurepärase viiuldajana on ta kaasa löönud selliste bändide nagu Justament, No-Big-Silence, Dagö ja Terminaator tegemistes, loonud helitaustu erinevatele teatrietendustele, filmidele ja raadiosaadetele ning andnud välja ka kaks sooloalbumit – „String Theory“ (2007) ja „101 Clowns“ (2012).

Sooloartistina Tiit Kikas väga tihti kontserte ei anna ning seda erilisem saab olema tänaõhtune ülesastumine.

Kontserdipiletid hinnaga €10 on saadaval Piletilevi müügipunktides ja kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles