Lauri Pihlap ja DJ MVP kütavad täna Clazzi kuumaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoranis Clazz toimus vägev pidu: lava jagasid Singapuri DJ Shellsuit, Lauri Pihlap ning DJ MVP
Restoranis Clazz toimus vägev pidu: lava jagasid Singapuri DJ Shellsuit, Lauri Pihlap ning DJ MVP Foto: Clazz

Täna, 21. novembril toimub restoranis Clazz üritustesari You Should Be Dancing, mille raames astuvad lavale Lauri Pihlap ja DJ MVP. 

Lauri Pihlap on tänaseks päevaks muusikaäris tegutsenud 15 aastat. „Kaks takti ette 1999“ finaalist tuule tiibadesse saanuna, alustas noormees rasket, aga värvikat teekonda muusikamaastikul. Esimesed stuudiosalvestused, arvukad ülesastumised muusikalilavadel, ootamatu triumf Eurovisioonil, 2 stuudioalbumit ansambliga Soul Militia, stuudioalbum ansambliga Family, esimene sooloalbum, sajad kontserdid, pikk ja keeruline tee teise sooloplaadini.

DJ MVP'ga on Lauri koostööd teinud 6 aastat. Päris esimene ülesastumine toimus 2008.aastal R&B staari Rihanna Tallinna kontserdi soojendusesinejatena. Niisiis, esimene tuleproov KOHE tuhandete inimeste ees. Meeste ühine respekt muusika vastu on kahtlemata hea koostöö vundament.

Oma show'des miksivad Lauri & MVP erinevaid muusikastiile – pop, R&B, hip hop, rock, soul. Kõlavad nii Lauri omalooming kui hitid maailma kullafondist. 

Lisaks Laurile ja MVP-le on laval ka DJ Rafu.
Tule ja naudi mõnusat peoõhtut! 
 
Live - 23:00, sissepääs - TASUTA. Laudade broneerimine kodulehel või +372 6660003
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles