Tanja Mihhailova: fänne küll on, aga see ei ole lihtne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla esitles valitud seltskonnale Olympic kasiinos plaati. Tanja Mihhailova
Merlyn Uusküla esitles valitud seltskonnale Olympic kasiinos plaati. Tanja Mihhailova Foto: Viktor Burkivski

Eurovisioonil muljetavaldava tantusoskusega silma hakanud lauljatar Tanja Mihhailova tunnistas, et teda on kutsutud peale suurt ülesastumist ka välismaale, aga rahvusvahelist karjääri naine siiski ette võtta ei plaani.

Eurovisoonil meeletult fänne juurde saanud Tanja Mihhailova tunnistas Elu24le, et talle on endiselt pakutud ka esinemisi väljaspoolt Eestit.

Paljudesse kohtadesse naine lihtsalt ei ole jõudnud, sest oli vaja tegeleda teiste kohustustega. Praegu on tema jaoks käsil tele-show's "Su nägu kõlab tuttavalt" kohtunikuks olemine ning plaan on välja anda ka uus singel ja muusikavideo.

"Väga palju fänne ootavad mind Hispaaniasse, kuhu mind on kutsutud. Ma väga loodan, et jõuan sinna järgmisel aastal," rääkis Tanja.

Suurt Euroopa tuuri naine hetkel siiski ei plaani, et oma Eurovisioonil saavutatud kuulsusel liugu lasta.

"Alati on huvi esineda ka väljaspool Eestit, et vaadata, kuidas mujal muusikakultuur edeneb. Eurovisioonil vaatasin ka, et mis just toimub lava taga. Mind huvitab väga organisatoorne pool," ei välista Tanja mõne välisriigi esinemist.

"Välismaale on raske minna ja see lihtsalt nii ei tööta, et lihtsalt lähen. Välismaal peaks ma lauljakarjääri suhteliselt nullist alustama. Fänne küll on, aga see ei ole lihtne," kostis punapäine lauljatar viimaks, et maailma ta veel vallutada ei plaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles