Maire Aunaste keeldus Keskerakonna pakkumisest: mul on ikka mingid põhimõtted ka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: TV3

Teletäht Maire Aunaste paljastas saates «Kolmeraudne», et veel eelmisel nädalal kutsuti teda Keskerakonda.

Aunaste salvestas sel nädalal ETVs oma viimase saate, kuna ta otsustas IRLi koosseisus riigikokku kandideerida.

«Kolmeraudse» saatejuht Mihkel Raud uuris, mida ta arvab teistest erakondadest.

«Mulle meeldib Reformierakonna reklaami juures kõige rohkem see, et «Kindlalt edasi!», eks ole. Ja siis lendavad lennukid, kiirabiautod, lapsed mängivad jalgpalli, aga ega meie peaminister vaata vasakule ega paremale - tema läheb ikka edasi. Tal oleks nagu ükstaspuha, mis toimub. Mina tõlgendan seda niimoodi. Nii saabki seda tõlgendada, et ükskõik, mis siin maailmas toimub, meie läheme edasi. No, ma ei tea, kuhu edasi... Sa ikka vaata ka, kes sul siin kõrval on. See on see, et kas sul on eesmärk teha riik majanduslikult hästi kindlaks või sul on tähtis, et inimesed elavad hästi,» rõhutas Aunaste.

Keskerakond aga Aunaste poolehoidu võitnud pole.

«Priit Toobal tegi pakkumise eelmisel nädalal. Siis, kui oli see katastroof toimud. Priit Toobal võttis ühendust kohe ja küsis: «Maire, kas oleks võimalik, et me siiski räägiksime Keskerakonda tulekust ja Tallinna Televisioonis töötamisest?» Mina vastasin: «Priit, ma vabandan, aga sellist võimalust ei ole.» Nii et mul on ikka mingid põhimõtted ka,» märkis Aunaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles