Mida arvab Charles Mansoni tulevane ämm oma tütre abiellumisest mõrvariga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charles Manson
Charles Manson Foto: SCANPIX

USAs sai eluaegset vanglakaristust kandev sarimõrvar Charles Manson võimudelt loa abielluda oma noore kallimaga.

Uudistekanal ABC News uuris nüüd, mida arvab Mansoni tulevane ämm oma tulevasest väimehest ning tütre abiellumisest.

Illinoisis Bunker Hillis elav 48-aastane Melissa Burton on veendunud, et 80-aastane massimõrvar Manson armastab ta 26-aastast tütart Afton Elaine Burtonit.

«Tean, et ta armastab mu tütart. Mu tütar mõjub talle hästi. Nad on kena paar,» lausus ameeriklanna.

Afton Elaine Burton sai Charles Mansoniga abiellumiseks California võimudelt loa 7. novembril.

Paar ei ole veel abiellumise kuupäeva avalikustanud, kuid teada on, et luba kehtib kuni 2015. aasta veebruari lõpuni.

Melissa Burtoni kinnitusel ta tütre pulmas ei osale. Ta lisas, et tütar tegi oma plaani abielluda karistust kandva eluaegse vangiga teatavaks möödunud aastal.

Ema sõnul oli ta seda uudist kuuldes esmalt šokeeritud nagu oleksid olnud kõik emad, kelle tütar sellise isikuga abiellub.

Afton Burton kolis Illinoisist Californiasse kui oli 19-aastane. Ta oli siis Mansonisse armunud ning tahtis elada mehe vangla lähedal.

Ameeriklanna sõnul huvitus Manson vanglas olles keskkonnakaitsest ning just see oli asjaoluks, miks ta tütar hakkas mehe vastu huvi tundma.

Melissa Burton ei ole Charles Mansoniga kunagi kohtunud ega soovi ka tulevikus kohtuda.

Manson kannab eluaegset vanglakaristust  California Corcorani vanglas ning ta kallim elab lähedal asuvas külas, kust ta koordineerib veebilehekülge, mille eesmärgiks on tõendada mehe süütust.

Manson anti seitsme inimese tapmise pärast kohtu alla. Tapetute seas oli ka rase näitlejanna Sharon Tate, kes oli režissöör Roman Polanski abikaasa.

Mansonil on võimalik kohtule esitada järjekordne tingimisi karistuse palve 2027. aastal kui ta on 93-aastane. Varasemalt on ta tingimisi karistust püüdnud saavutada 12 korral, kuid tulutult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles