Täna PÖFFil: rahvusvaheliselt esilinastuv «Org» koos Iisraeli filmidelegatsiooniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmirežissöör Sophie Artusi
Filmirežissöör Sophie Artusi Foto: Erakogu

Täna saabub Eestisse Iisraeli filmidelegatsioon, et juhatada eesotsas režissöör Sophie Artusi ja näitlejatega 18. Pimedate Ööde Filmifestivali raames sisse rahvusvahelises võistlusprogrammis rahvusvaheliselt esilinastuv «Org».

Koos filmi režissööri Sophie Artusi, näitlejate Naveh Tzuri, Joy Riegeri ja Maor Schweitzeriga saabuvad PÖFFile ka produtsendid David Mandil, Lee Shira ning Assaf Gordon.

«Org» («Valley», 2014) on režissööri esimene täispikk mängufilmilavastus, mis tabab läbi üldinimlike teemade siira kajastamise otse kümnesse. Kriitikute hinnangul on hoolimata debüüdist tegu erakordselt tervikliku ja küpse linateosega. Artusi lühifilm «Bon Voyage» võitis publiku preemia Pekingi filmifestivalil 2004. aastal ja see andis hoo sisse tema edasisele rahvusvahelisele edule.

«Org» linastused PÖFFil koos filmimeeskonna sissejuhatusega enne ning vastustega publiku küsimustele pärast filmi toimuvad:

  • Neljapäeval, 20. novembril kell 19.15 Coca-Cola Plaza (Tallinn) Osta pilet!
  • Reedel, 21. novembril kell 17.00 Cinamon (Tartu) Osta pilet!
  • Laupäeval, 22. novembril kell 20.00 Coca-Cola Plaza (Tallinn) Osta pilet!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles