Suurepärane Ott Lepland astub üles Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Kanal 2

Reedel, 21.novembril astub Rock Cafes üles sel kalendriaastal esimest ja viimast korda Eesti oma superstaar Ott Lepland. 

Käesoleval aastal Otil uut albumit küll ei tulnud, ent raadiosingel «Jäädagi nii» on saanud väga positiivset vastukaja ning palju raadiomänguaega.

Ott Lepland on 2014. aastal esinenud lisaks soolokavale ansabli Vallatud Vestid koosseisus ning hetkel on kaasa löömas TV3 hittsaates «Laula mu laulu».

Ott Leplandi kontserdi soojendusesinejaks on ansambel The Sound. Mitmeid kordi Rock Cafes soojendajana üles astunud Steven Kopliste ja The Sound, kes on mõnusa eesti keelse pop-rokiga võitnud endale palju fänne, esineb samuti sel aastal Rock Cafes viimast korda.

Piletid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides hinnaga alates 8 EUR. Uksed Rock Cafesse avatakse 21. novembril kell 21.00 ning bändid alustavad tund peale uste avanemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles