Paul Walker tahtis enne surma Hollywoodi ja kiirete autodega lõpparve teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Walker
Paul Walker Foto: SCANPIX

Näitleja Paul Walker plaanis vahetult enne surma näitlemisest ja kiiretest autodest loobuda.

40-aastane Walker hukkus 2013. aasta novembris kohutavas autoõnnetuses, kirjutab Daily Mail. Väidetavalt polnud ta rahul tiheda töögraafikuga, kuna tal polnud võimalik aega veeta oma 16-aastase tütrega, kes 2011. aastal tema juurde kolis.

«Paul plaanis filmidest pausi teha ja Hollywoodist eemalduda, et ta saaks veeta rohkem aega Meadow'ga,» rääkis Pauli isa ajalehele. «Paul oli tütre üle väga uhke - ta on väga intelligentne ja kaunis. Paul soovis tütre täiskasvanuks saamiseni tema kõrval olla.»

«Ta oleks hea meelega Hollywoodi elu vahetanud vaikse koduse elu vastu. Pauli ei huvitanud kuulsus ja ta eelistas elada tagasihoidlikult. Kuid ta kirjutas alla filmile «Agent 47» ja lepingus seisis, et kui see osutub edukaks, tehakse veel kolm filmi. Ta tunnistas mulle, et ta kahetseb selle lepingu sõlmimist, sest parema meelega oleks ta oma aja Meadow'le pühendanud,» meenutas isa.

Paul Walker tütrega
Paul Walker tütrega Foto: Meadow Walker / Facebook

Isa sõnul rääkis Walker ka sellest, et plaanis kiired autod vahetada oma lapsepõlvehobi surfamise vastu.

«Autovärk oli tema jaoks igavaks muutunud. Enne surma ütles ta mulle, et ta on taasavastanud ookeani ja uuesti surfama hakanud. Paul oli vaba hing - talle meeldis ookeanisügavusse vaadata ja sealt rahu leida,» ütles isa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles