Janice Dickinson süüdistab Bill Cosbyt vägistamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janice Dickinson
Janice Dickinson Foto: SCANPIX

Endine supermodell Janice Dickinson on kolmas naine, kes süüdistab avalikult koomik Bill Cosbyt vägistamises.

59-aastane Dickinson rääkis saatele «Entertainment Tonight», et Cosby ründas teda 1982. aastal. 

Dickinson kohtus Cosbyga esimest korda siis, kui tema agent leppis kokkusaamise, et rääkida rollist saates «The Cosby Show». Nad said taas kokku siis, kui Dickinson oli käinud võõrutusravil ja Cosby kutsus ta enda juurde, et varem arutatud tööotsa pakkuda.

Cosby olevat talle andnud klaasi veini ja tableti, et tema menstruaalvalusid leevendada.

«Järgmisel hommikul ärkasin üles ja mul polnud pidžaamat seljas. Mäletan, et enne teadvuse kaotamist jõudsin mõelda, et see mees ründas mind seksuaalselt,» kirjeldas naine. «Viimase asjana mäletan Bill Cosby lapitehnikas hommikumantlit, mille ta seljast ajas ja siis minu peale ronis. Mäletan suurt valu. Järgmisel hommikul ärkasin üles nii, et mul polnud pidžaamat seljas ja mu jalgevahel oli spermat.»

Dickinsoni sõnul tahtis ta intsidendist kirjutada oma 2002. aasta elulooraamatus «No Lifeguard on Duty: The Accidental Life of the World's First Supermodel», kuid Cosby advokaadid survestasid teda seda mitte tegema. 

«Ma räägin sellest nüüd, sest see on õige. See tõesti juhtus minuga ja ma usun kõiki teisi naisi,» lisas Dickinson.

Dickinson on kolmas naine, kes on viimase nädala jooksul avalikult Cosbyt vägistamises süüdistanud. Teised kaks rääkisid sarnase loo - Cosby olevat nad enda juurde kutsunud, uimastanud ja vägistanud.

Neljanda naise sõnul uimastas ja vägistas Cosby teda 2004. aastal. Asi lõppes 2006. aastal kohtuvälise lahendiga, kuid väljaande Vice andmetel oli toona valmis tervelt 13 naist tunnistama, et Cosby kasutas nende kallal seksuaalset vägivalda. 

77-aastane Cosby keeldus süüdistusi kommenteerimast.

Us Weekly kirjutab, et Dickinson üritas juhtunust rääkida juba 2006. aastal intervjuus Howard Sterniga.

Dickinson oli promomas oma mälestusteraamatut «Check Please!: Dating, Mating, and Extricating», kui Stern uuris, mis tema ja Cosby vahel tegelikult juhtus.

«Bill Cosby oli ainus mees, kellest ma ei tohtinud raamatus kirjutada, sest HarperCollins kardab hagisid,» ütles naine.

Stern küsis: «Kas ta sai su kätte? Kas sa seksisid Bill Cosbyga?»

«Ta oli abielus,» märkis Dickinson ja lisas, et kirjastaja kartis avaldada Cosbyga seotud kõike. «Ma ei taha seda teemat puudutada, sest mul pole sellist raha nagu sul või Cosbyl. See mees on halb mees. Ta jahib naisi, kes on just võõrutusravilt tulnud. Seda võin ma öelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles