«Meestevahetuse» Gunnar uues kodus puhata ei saanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestevahetus
Meestevahetus Foto: TV3

Täna saab lõpu TV3 «Naistevahetuse» eriline meestevahetus, mille käigus vahetasid kodud Indrek Eestist ja Gunnar Türgist. Ühe mehe jaoks on tegemist tõsise väljakutsega, sest võõras peres ootab teda hunnik tegemata töid. 

Indrek oli oma Eesti eluga pisut ummikusse jooksnud, ei edenenud remont, ta maadles pereisa rolli ja töiste tegemistega. Kui Indrek taipas, et tema vahetuspere on sooja maa kuurordis, oli ta väga õnnelik – nüüd saab end laadida.

Gunnar aga uude perre sattudes nii õnnelik polnud. Talle vaatas vastu nõudliku moega perenaine, poolik remont, katkine auto ja võimalus põrandal magada ning mees taipas, et puhkusest on asi kaugel.  

Kuigi mõlemad mehed käitusid uude perre sattudes varem sarjas osalenud naistest märksa rahulikumalt, saab tänases osas teada, kuidas nad erilise kogemusega lõppkokkuvõttes rahule jäid.

«Meestevahetus» on TV3s kolmapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles