13-aastane Tai tüdruk ei tahtnud saada Kim Kardashiani adoptiivlapseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Tai lastekodus elav tüdruk keeldus saamast USA tõiselustaari Kim Kardashiani adoptiivlapseks.

13-aastase Laddawan Tong-Keaw, kes kasutab enda kohta nime Pink, sõnul oli Kardashiani pakkumine huvitav, kuid ta tahab jääda oma kodumaale Taisse, edastab Daily Mail.

Kim Kardashian külastas selle aasta aprillis Tais Phang Nga provintsis asuvat lastekodu ning talle jäi seal kohe silma üks säravate silmadega tüdruk. Tegemist on paigaga, kus 2004. aasta tsunamis hukkus üle 4000 inimese.

Ema pani Pinki lastekodusse, kuna tal ei olnud raha tema ülalpidamiseks.

Kardashian teatas lastekodu esindajatele, et ta tahab selle tüdruku adopteerida. Samuti sai sellest teada Pink.

«Igaüks tahab paremat ja jõukamat elu. Leidsin, et mulle selline elu ei sobi, kuna pean loobuma mulle armsatest asjadest. Ma ei ole valmis neist loobuma,» sõnas tüdruk.

Kim Kardashiani sõnul ei suuda ta Pinkile mõtlemast loobuda, sest ta tunneb tüdrukuga tugevat sidet.

«Ütlesin oma abikaasale Kanye Westile, et just see tüdruk on õige saamaks minu tütreks,» lisas staar.

Kardashiani sõnul sai teada, et Taist lapse adopteerimine on üsna keeruline protsess, kuid ta ei kartvat «kadalippu».

Pink ei teadnud ta esialgu, et lastekodu külastanud naine on ülemaailmse kuulsusega staar.

Pink teeb eksameid, et saada sisse oma provintsi parimasse riiklikku kooli. Selleks sõidab ta sadu kilomeetreid bussiga.

Õhtuti ja nädalalõppudel aitab Pink lastekodus nooremaid lapsi hoida ja teeb koolitöid.

Pinki sõnul tahab ta tulevikus minna ülikooli õppima ning elada ja töötada oma kodumaal Tais. Tema unistuseks on saada turismigiidiks või õpetajaks.

Pinki ema Rose elab lastekodu lähedal külas koos Pinki noorema vennaga. Ema aitab ka lastekodulapsi hooldada ning teeb neile süüa.

Ema sõnas tütrele, et ta lõpetaks esmalt keskkooli ning alles siis otsustaks, kas ta tahab saada Kim Kardashiani tütreks ning elada välismaal.

Pinki sõnul ei ole ta valmis Taist lahkuma, kuid ta tahaks veel kohtuda Kardashianiga, kuid ka ta abikaasa ja väikese tütrega.

Lastekodu asutaja, 35-aastane Bhudit Maneejak sõnas, et tal on hea meel, et staar Kim Kardashian nende lastekodu vastu huvi tundis ning tahab ühte nende hoolealust lapsendada.

Asutaja jätkas, et Pink lahendas olukorra väga täiskasvanulikult, väljendades selgelt, mida tema soovib.

«Pink on nutikas ja tark tüdruk. Arvan, et ta saab hea hariduse ning tal on tulevikus head väljavaated,» lisas Maneejak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles