Täna «Punkris»: Koit Toome, Apelsin ja trikitav kutsu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 12 krõbesaade “Punker”
Kanal 12 krõbesaade “Punker” Foto: Kanal 12

Kanal 12 provokatiivset krõbesaadet «Punker» külastab täna äsja oma 40. juubelit tähistanud menuansambel Apelsin koos külalissolisti Koit Toomega. Mehed võtavad laulu üles ning räägivad muuhulgas, mida nad tegid aastakümneid tagasi 11 rubla eest.

Telemaailma köögipoolega tuttav kolumnist Susan Luitsalu-Miil õpetab punkrilisi, kuidas tüütutel seltskonnaüritustel ennast siiski väärikalt üleval pidada. Eriti vajab poleerimist üle käte läinud punkrilise Aleksander Otsa käitumine.

Foto: Kanal 12

Samuti tõestatakse tänases «Punkris» jõuluvana olemasolu ning antakse vabandava poliitiku mikrofon riigikogu liikmele Sven Sesterile. 50 euro väljakutse võtab vastu ja ühtlasi toob «Punkrisse» natuke pehmema meeleolu vahvalt trikitav kutsu.

Provokatiivne meelelahutussaade «Punker», mida alaealistel ja nõrganärvilistel ei ole ka sel nädalal just kõige sobilikum vaadata, avab Kanal 12 vahendusel uksed täna õhtul kell 22:30. Saadet juhivad Marge Tava, Aleksander Ots ja Marek Reinaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles