Briti muusikaviktoriinisaates mainiti eesti ansamblit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa muusikaauhindade jagamisel «Euroopa uue heli» kategoorias finaali pääsenud Eesti pungipunt Bedwetters ei varjanud eile Tallinna lennujaamas enne Müncheni lennukile minekut üüratut rõõmu saavutuse üle.
Euroopa muusikaauhindade jagamisel «Euroopa uue heli» kategoorias finaali pääsenud Eesti pungipunt Bedwetters ei varjanud eile Tallinna lennujaamas enne Müncheni lennukile minekut üüratut rõõmu saavutuse üle. Foto: Mihkel Maripuu

Inglismaa ülipopulaarses telemängus «Never Mind the Buzzcocks» mainiti sel nädalal aastaid Eestis tegutsenud, kuid tänaseks tegevuse lõpetanud pop-punk ansamblit Bedwetters.

Saate viimases voorus tuli osalejatel ära arvata, kas tegu on brändi või bändiga. «Bedwettersi» puhul pakuti vastusevariandiks ka Austraalias toodetavaid kilest tehtud voodilinu.
Võistkond arvas küll küsimuse õigesti, kuid mängu üldvõitu saavutada ei suudetud.

«Never Mind the Buzzcocks» on BBC Two kanalil näidatav humoorikas muusikateemaline viktoriinisaade, mis on tänaseks eetris olnud juba 18 aastat.

Tutvu saatega lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles