Prantsuse hausiskeene üks pioneere, D'Julz esineb Tallinn Expressi eripeol

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ ja produtsent D´Julz
DJ ja produtsent D´Julz Foto: Erakogu

Laupäeval, 22. novembril toimub F-Hoones Tallinn Expressi 10. tegutsemisaasta raames eripidu, kus esineb prantsuse dj ja produtsent D´Julz. Samuti mängivad muusikat Tallinn Expressi residendid P.Julm ja Meelis Meri ehk duo Rulers of The Deep. Kogu sündmust saab jälgida ka otseülekandena EMT Live mobiilirakenduse kaudu.

Tallinn Express on laupäevane Raadio 2 õhtuse vööndi saade ning peosari. Tallinn Expressi veab Eesti üks mainekamaid haussmuusika duosid Rulers of The Deep ehk Meelis Meri ja P.Julm. Tallinn Express peol ja saadetes on esinenud erinevad djd ja produtsendid meilt ja mujalt, nende seas Tom Middleton, Sebastian Davidson, Milton Jackson, Bogdan Taran, Max Lomov, Dj Yellow, Funk D´Void jt. Sel laupäeval tähistab Tallinn Express oma 10-ndat tegutsemisaastat eripeoga F-Hoones.

Foto: Erakogu

D´Julz on Prantsuse dj ja produtsent, kes alustas plaadikeerutamist juba 1992.a ning on sealse haussmuusika skeene üks pioneere. D´Julzi muusikat on alates 1994. aastast välja andnud erinevad mainekad plaadifirmad, nende seas nt Ovum, Pokerflat, Get Physical, 20:20, Vision jt. Ta veab ka seni Pariisi klubi Rex kõige pikemaealisemat pidudesarja Bass Culture. Aktiivselt maailma erinevates klubides mängiv D'Julz on üks vähestest, kes endiselt mängib vinüülplaate.

Meelis Meri selgitab D´Julzi tähtsust Rulers of The Deepi kujunemisloos: «D'Julz on meie jaoks väga oluline tegija, sõber ja silmapaistev underground tantsumuusika produtsent. Juba kümme aastat oleme jaganud plaadimängijaid erinevatel pidudel üle maailma. D´Julzi produktsioon on mitte ainult French sound, vaid iseloomustab ja mõtestab hästi lahti, mis on deep ja tech house nende žanrite otseses tähenduses. Meil on hea meel, et seekord saavad ka need, kes füüsiliselt ise peole ei jõua, toimuvat otse EMT Live´i kaudu nautida.»

Foto: Erakogu

Laupäeval, 22. novembri Tallinn Expressil mängivad F-Hoones plaate D`Julz, Meelis Meri ja P.Julm.

F-Hoone avab oma uksed kell 23:00.

Pilet enne südaööd 5, hiljem 10 euri.

NB! Tallinn Expressi saab jälgida EMT Live äpi vahendusel. Laadi rakendus oma nutitelefoni siit.

D´Julzi spetsiaalne TEX 10 sünnipäevapeoks koostatud pleilist siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles